Paneli za vrata

Više o panelima za vrata možete pročitati ovdje.

Linija “Vizual”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
U svim modelima panela programa “Vizual” HPL aplikacija je obostrana i u ravnini PVC panela zbog specifičnog načina izrade.
Stakla koja na kraju oznake imaju slovo M označavaju pjeskareno zrcalo (“mirror”).

Linija “Premium”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ažurno pratimo i osluškujemo zahtjeve tržišta, rezultat toga je i linija “Premium”, paneli blago naglašenih, decentnih bordura, čistih ravnih linija, dostupni s ili bez dekorativnih PVC aplikacija u boji.

Linija “Elegant”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jednostavne, elegantne i moderne linije. Osnovna odlika linije “Elegant” je gotovo ravna površina s neznatnom bordurom i obaveznom ukrasnom aplikacijom u boji.

Linija “Moderna”

KRK-VFZ-3
Paneli linije “Moderna” moderan su i sofisticiran izbor za Vaš dom. Za razliku od linije “Elegant”, paneli “Moderna” odlikuju se nešto izraženijom bordurom. U ponudi je 11 modela dostupnih u dvije veličine.

Linija “Exclusive”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Linija “Exclusive” – bogate, izražene bordure, kovane rešetke i raskošne staklarske dekoracije.

Linija “Classic”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Linija “Classic” je osnovna i najzastupljenija u proizvodnom programu. Paneli linije “Classic” odlikuju se tradicionalnim dizajnom, stilski se uklapaju uz sva klasična pročelja. Proizvodimo ih u dvije dimenzije a u ponudi su 23 modela, većina s odgovarajućim polupanelima.

Linija “Standard”

UC-P
Jednostavni paneli klasičnog dizajna, od linije “Classic” razlikuju se po manje izraženoj borduri, manje staklarskih dekoracija i nižoj cijeni.